Věřím, že můj krátký život nebyl nadarmo

Kalendář 2012 - kněz Jan BulaŘímskokatolická farnost Brno-Lesná vydala ve prospěch stavby kostela blahoslavené sestry Marie Restituty v Brně-Lesné stolní kalendář pro rok 2012 s tématikou novodobých mučedníků - nevinně popravených obětí z doby masivního pronásledování církve v Československu komunistickým režimem v padesátých letech.

V takzvaných babických procesech bylo v roce 1951 odsouzeno k smrti jedenáct lidí, z toho tři kněží - František Pařil, Václav Drbola a především Jan Bula.

Tento kalendář je vydáván především pro dobrodince, sponzory a podporovatele stavby kostela v Brně-Lesné. Máme k dispozici dostatečnou zásobu kalendářů jak pro jednotlivce, tak pro větší skupiny či farnosti.

Máte-li zájem o tento kalendář, pak je vám k dispozici zdarma neboť součástí tohoto kalendáře je složenka, kterou můžete použít pro váš finanční příspěvek na stavbu kostela. Budeme vám vděční za jakoukoli pomoc - ať už formou modlitby, povzbuzení nebo finančního příspěvku.

Neváhejte nás kontaktovat jedním z níže uvedených způsobů:
telefon: 539 002 927 (farář)